Gevher Hatun Anaokulu
Odunluk Mah. Erdoğan Binyücel Cad. No31 NİLÜFER / BURSA

VİZYON

Gevher Hatun Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Gevher Hatun Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, doğayı koruyan, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes anaokulumuzu ziyaret edebilir.Gevher Hatun Anaokulu olarak, aile katılımı etkinliklerini desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri ve sınıflarında çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmaktayız. Okulumuz okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

2014 Yılı Nilüfer Değerler Eğitimi Projesi Ödülü
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.

İkili öğretim yapılmaktadır.

Sabah Grupları:08:00-13:00 Öğle Grupları:13:00-18:00

Doğalgaza bağlı kalorifer sistemi.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine yaklaşık 8 km ve ilçe merkezine ise yaklaşık 3 km uzaklıktadır.

Odunluk Mah.Erdoğan Bin Yücel Cad.No:31 Nilüfer-BURSA